Beslagsmed

Efter at have skoet heste i 15 år og redet den Islandske hest i en del af dem har jeg nu besluttet mig for at starte uddannelsen som beslagsmed. En fire årig uddannelse som foregår for det meste i praktik hos en faglært beslagsmed. Jeg har derfor stor interesse i at tage flere kunder ind som jeg kan hjælpe efter arbejde og i weekenderne. 

Jeg kører i området fra Åbenrå til Middelfart, Haderslev til Silkeborg, Egtved, Jordrup, Brørup, Kolding, Vejen, Vejle.

Har du brug for en beslagsmed der kommer når du kan være til stede? Så er det her måske den helt rigtige løsning. 

At sko en hest kræver også en kunstners øje. Derfor er mine mange års erfaringer inden for skoning af islandske heste en stor fordel.  

Så mangler du en dygtig beslagsmed til skoning af dine heste, så skriv gerne uforpligtende til mig. 
– Jeg glæder mig til at høre fra dig.